Gratis PSN Codes – Genereer €10, €20 of €50 Playstation Network Kaarten

Ontvang gratis PSN codes

Krijg een kans om een gratis PSN codes te winnen in onze dagelijkse giveaway! Wij hebben in ons voorraad $ 20, $ 50 en zelfs Playstation Plus kaarten. Volg de aanwijzingen en krijg de gewenste kaart met minimale moeite door ons online app te gebruiken!

KLIK OP DE KNOP OM DIRECT GRATIS PSN CODES TE ONTVANGEN 

Hoe werkt het?

Onze sponsors bieden ons een beperkt aantal gratis psn codes aan die we dagelijks verloten via ons website. Om een code te krijgen hoef je maar een paar stappen te volgen.  Na dat je dit hebt gedaan kun je jou gratis psn code claimen. De psn codes worden niet gelijkmatig verdeeld, we krijgen bijvoorbeeld veel meer 20$ psn codes en maar een paar playstation plus kaarten. Al is de kans kleiner om de beste kaarten te krijgen, maak je alsnog een grote kans om bijvoorbeeld een 20$ psn kaart te winnen.

Waarom zijn wij de beste?
 • Veilig – Dit is de veiligste manier om gratis PSN codes te krijgen. Alle kaarten worden geleverd door onze sponsors en ze zijn veilig voor gebruik.
 • Altijd Beschikbaar – Wij updaten onze gratis psn codes voorduren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om een kans te missen.
 • Snel – U kunt uw kaartcode binnen 2 minuten opvragen. Het is de snelste online methode om een gratis psn voucher te krijgen.
Veel gestelde vragen

Kan ik uw service meer dan een keer per dag gebruiken?
Uiteraard kunt u het zo veel gebruiken als u wilt, het is mogelijk om op meerdere dagen meerdere kaarten te winnen.

Krijg ik de juiste waardebon voor mijn land?

Ja, we detecteren uw IP-adres en geven u de kaart die u in uw land kunt gebruiken. Gebruik geen proxies om toegang te krijgen tot onze website, dit kan er voor zorgen dat je de verkeerde kaartcode krijgt van een andere land

Ik heb het hele proces afgerond en kreeg de volledige code niet. Wat kan ik doen?
Soms is er meer dan een gebruiker die toegewezen word aan de zelfde PSN code. Wie vervolgens als eerst de verificatieproces voltooit wint de kaart. Als je te laat bent kun je het gerust opnieuw proberen

Zijn deze PSN Kaarten veilig om te gebruiken?
Ze zijn absoluut veilig. PlayStation-kaarten worden geleverd door onze sponsors en ze zijn 100% legit.

KLIK OP DE KNOP OM DIRECT GRATIS PSN CODES TE ONTVANGEN 

Wat zijn PSN codes en hoe moet je ze gebruiken?

Het verkrijgen van nauwkeurige informatie over PlayStation Network is een vermoeiend proces. Met zoveel oplichting en websites met de misleidende intentie is het moeilijk om niet teleurgesteld te raken en de geldigheid van elke bron te weten. Gelukkig zijn wij hier om daar veradering in te maken met geldige informatie voor de PSN.
Als u helemaal nieuw bent met het PSN-concept en u wilt meer weten over PSN codes en hoe u ze kunt gebruiken, bent u op de juiste plek!
Een PlayStation Network code is een uniek set nummers. In totaal bevat de PSN code 12 cijfers. Bij het invoeren van deze psn code unlock je DLC-inhoud, films, muziek en andere beschikbare media op PSN. Zo simpel is het! Elke code is uniek en ontgrendelt specifieke inhoud op PlayStation Network.

psn kaartenEr zijn twee manieren om ze te gebruiken. Een is via de officiële website van PlayStation Network, de andere is rechtstreeks van uw console.
Als u ervoor kiest om ze via de website te gebruiken, moet u alleen inloggen op uw bestaande account op PSN of een nieuwe aanmaken. Zodra u bent ingelogd, kunt u een code inwisselen en inhoud kopen voor het bedrag dat u heeft geopend.
U kunt dezelfde service gebruiken in de PlayStation Store-app op uw console. Zodra u de PSN-winkel hebt geselecteerd, scroll naar beneden en ‘ code inwisselen’  om de spelinhoud te ontgrendelen.

KLIK OP DE KNOP OM DIRECT GRATIS PSN CODES TE ONTVANGEN 

Hoe gebruik je PlayStation Network Codes?

Dus je hebt nu een PSN Code bemachtigd, wat nu? Nu kunt u het gebruiken om de inhoud te ontgrendelen en te starten met downloaden. Het is een simpel proces, maar als je er niks van weet, kan het ingewikkeld lijken. Door deze stappen te volgen, kunt u de inhoud downloaden die de code op PlayStation Network biedt.

Dus laten we beginnen!

 • Ga naar PlayStation Store en selecteer de service.
 • Ga naar ‘Code inwisselen’ en selecteer het.
 • Zodra u het hebt geselecteerd, wordt u gevraagd uw code in te voeren.
 • Vul de code voorzichtig in en let op de hoofdletters. Verdeel elke vier cijfers met een streepje.
 • Zodra u uw 12-cijferige code correct hebt ingevoerd, wordt u gevraagd het te bevestigen.
 • Het volgende scherm dat verschijnt, meldt dat u uw code succesvol hebt ingevoerd.
 • Accepteer de bevestiging en ga naar het volgende scherm.
 • Het menu laat zien dat u een specifieke inhoud hebt geopend en dat u nu toegang hebt.

U ontgrendelde inhoud staat nu in uw bibliotheek, vanuit daar kan je starten met het downloaden. Veel game plezier!

 

4 gedachten over “Gratis PSN Codes – Genereer €10, €20 of €50 Playstation Network Kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *